Szolgáltatások

Kertépítés – Kertgondozás

kertépítés

Kertgondozás, kertépítés felmérés és ajánlat 48 órán belül

Garden Life Outdoor Living – kertépítés és kertgondozás Budapest és környékén.

Üdvözöljük a Gardenlife honlapján, ahol kertje szépségét és egészségét szakértőinkkel és átfogó szolgáltatásainkkal biztosítjuk. Budapest és környékén vállalunk kertépítést és kertgondozást, valamint elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük kertjét egy zöld oázissá alakítani.

Miért minket válasszon?

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező, lelkes szakemberekből álló partner csapata, amely már évtizedek óta gondoskodik lakóházak, nyaralók, intézmények pihenőkertjeiről és parkjairól. A kertje fejlődését kezdve a tervezéstől, a kertépítésen át egészen a rendszeres gondozásig kísérjük.

Kertépítés – az álmai zöld környezetének megteremtése.

Nem csupán gondozzuk a meglévő kertet, hanem abból álmai kertjét alakítjuk ki. Professzionális tervezőink és kertépítőink segítenek Önnek kiválasztani az ideális tereprendezést, növényeket és egyéb kialakításokat, hogy a végén egyedi és hangulatos kertet kapjon.

Évszakonkénti kertgondozás

A kertgondozás számunkra évszakokon átívelő feladat. Tavasszal gyepszellőztetést végzünk, nyáron zöldmetszéseket, ősztől télig pedig gondoskodunk a téli előkészületekről, mint a fák metszése és a hó mentesítés.

Kertépítés és kertgondozás árak Budapest és Pest megyében: Pest megyén belül ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Az árakat kertje területének, az igényelt tereprendezési munkák és a gondozás gyakoriságának függvényében határozzuk meg.

Legyen szó kertépítésről, átalakításról vagy gondozásról, nálunk megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Rendelje meg kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkat és keltse életre kertjét! Ha minőségi kertépítésre és gondozásra van szüksége, bízza ránk kertje ápolását és kialakítását. Rendelje meg szolgáltatásainkat, és garantáljuk, hogy kertje mindig ápolt, egyedi és szemet gyönyörködtető lesz.

Több tucat kert számos verzióját láttuk és formáltuk az évek alatt. Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje, hogy kertjének szépségét kiemeljük a Garden Life Outdoor Living szakértelmével!

Kerépítés

Kertgondozás – Kertépítés szolgáltatásainkért/ajánlatkérésért kattintson ide!

Írja le nekünk elképzeléseit emailben ( info@gardenlifeoutdoorliving.com ) vagy hívjon minket és adja meg elérhetőségeit ügyfélszolgálatunknak ( +36704202474 ). A témában illetékes szakértő kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. A helyszíni felméréssel és szakértői javaslattal ellátott kertépítés, kertgondozás ajánlatunkat 48 órán belül megkapja.