Blog

Beszélgetés Gloria Sanchez dán lakberendezővel

Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line

Gloria Sanchez a Tailored Living Interiors brand igazgatója és alapítója, ebben a bejegyzésben vele beszélgettünk a kültéri terekről. Gloria belsőépítésznek tanult, és folyamatosan követi a tervezési és belsőépítészeti irányzatokat. Kíváncsiak voltunk, hogyan vélekedik egy nagynevű dán lakberendező a mostani kültéri terekről, illetve megkérdeztük azt, hogy milyen igényeket és követelményeket támaszt a kerti bútorok keresésekor.

Úgy gondolod, hogy az outdoor világ megítélése megváltozott a járvány óta?

“A járvány adta meg azt a végső lökést, amely végre arra késztette az embereket, hogy lépéseket tegyenek a kert fejlesztése érdekében. Az eredeti kertünk nagyon nem volt praktikus, és a kialakítás sem felelt meg az életstílusunknak. A kert átalakításával, kicsit felturbózásával gyakorlatilag kaptunk egy plusz helyiséget, egy extra dimenziót a házhoz. Dél-Spanyolországból származom, ahol mindig meleg az idő és süt a nap. Most az Egyesült Királyságban élek és az ország időjárási viszonyai ellenére boldog vagyok, hogy most már teljes mértékben kihasználhatom és élvezhetem a kertemet.”

Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line
Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line

Le tudnád írni a külső terekre jellemző aktuális trendeket?

“Ha valamit megtanultunk a Covid-19 világjárvány során, az az, hogy az otthonainkat minden eddiginél jobban értékeljük. Több felmérés is azt állítja, hogy az emberek több időt töltenek otthon, mint a járványt megelőzően. Az elmúlt 2 év során sok nagyszerű példát láttunk ezeknek a kültéri területeknek a fejlesztésére. Úgy gondolom, hogy ez a tendencia folytatódni fog, és azt fogjuk tapasztalni, hogy az emberek megpróbálnak egy plusz helyiséget kialakítani a kertjükben. A kültéri terek hangulatosabbá tehetők nagyszerű fénytechnikával, teraszfűtéssel és akár szőnyegek használatával is, ezáltal visszaadhatják a beltér melegségét, otthonosságát. A kerttervezés szerves része lesz az elkövetkezendőkben a kültéri konyha, a kerti bár, a pizzasütő, sőt, szerintem még a tévét / mozit is a szabadba viszünk majd!”

Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line

Milyen igényeid vannak, ha magadnak keresel kerti bútort?

“Kiváló minőség és dizájn. A bútoroknak nem csak csodálatosan kell kinézniük, hanem minden évszakban ellen kell állniuk a kültéri időjárás viszontagságainak. Amikor bútort választottam kertembe, nem volt kétségem afelől, hogy a Cane-line a legjobb választás. Luxus minőség lakossági igényekre tervezve.”

Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line
Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line

Hogyan jellemeznéd az “álom” kültéri teredet?

“A kert számomra egy modern/kortárs tér, különböző szinteken, különböző zónákat alakítva ki az étkezéshez és a pihenéshez. A különböző szintek érdekes elrendezést hoznak létre nálunk itt a kertben, e kis terek ellenére a kertünk még mindig nem tűnik kisebbnek. Valójában nagyobbnak tűnik, mint amilyen volt! Bármilyen enteriőr kialakításánál gyakran a letisztult vonalakat választom, mert így kellemesebb és kényelmesebb életteret alakíthatok ki. Ezt a filozófiát ültettem át a saját kertem megtervezésébe is és a Cane-line bútorok tökéletesen hozták a stílust. A környezetünk, így a kert is masszívan befolyásolhatja, hogyan érezzük magunkat testileg és lelkileg, mert bizonyos elemek pozitív – vagy neadjisten negatív érzéseket ébresztenek az emberekben. A kertben mindig remek hangulatnak kell lennie, akár szórakozásra, akár pihenésre, akár meghitt családi eseményekre használjuk azt.”

Honnan hallottál a Cane-line-ról?

“Körülbelül 6 éve ismertem meg először a Cane-line-t egy ügyfelem által. Az ügyfélnek volt egy háza Spanyolországban, és egy teljes télre kint hagyták a Cane-line bútoraikat huzat nélkül. A következő nyáron ezek a bútorok még mindig nagyon jó állapotban voltak, ami lenyűgözött.

Nagyon tetszett a Cane-line dizájnja is, és azóta más projektekhez is szívesen használom. Számomra tervezőként fontos, hogy olyan terméket ajánljunk az ügyfeleknek, amelyről tudjuk, hogy a legjobb minőségű és hihetetlenül ellenálló.”

(Forrás: Cane-line)

Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line
Beszélgetés Gloria Sanchez lakberendezővel / Cane-line

Válogasson fenséges

CANE-LINE

termékeinkből!

Merítsen ihletet Cane-line termékekből. Ihletet meríthet blog bejegyzéseinkből, javaslatokat kaphat munkatársainktól otthoni lakberendezéséhez…