Affiliate partner ismertetƑ

solid-affiliate-logo

KöszönjĂŒk, hogy az affiliate partner programunk irĂĄnt Ă©rdeklƑdik. Az affiliate rendszerĂŒnkhöz a Solid Affiliate rendszert vĂĄlasztottuk.

Egy egyszerƱ partner regisztrĂĄciĂł utĂĄn elkĂ©szĂŒl a partner fiĂłkja Ă©s ha a jelentkezĂ©sĂ©t elfogadtuk mĂĄr rögtön hasznĂĄlhatja is azt. Alapesetben a rendelĂ©sek nettĂł összegĂ©bƑl 3%-t adunk jĂłvĂĄĂ­rĂĄskĂ©nt az ajĂĄnlĂłnak, amit szĂĄmla ellenĂ©ben tudunk kifizetni. Nagyobb forgalom esetĂ©n egyedi megĂĄllapodĂĄs is lehetsĂ©ges a jutalĂ©k mĂ©rtĂ©kĂ©rƑl, de errƑl kĂ©rjĂŒk egyeztessen az Ă©rtĂ©kesĂ­tƑ kollĂ©gĂĄnkkal.

A regisztråciós és belépési oldalt itt talålja.

A sajĂĄt fiĂłkba törtĂ©nƑ belĂ©pĂ©s utĂĄn rengeteg informĂĄciĂłt kap a Partner PortĂĄlon keresztĂŒl, ahogy a következƑ kĂ©pen is lĂĄthatĂł:

VezĂ©rlƑpult

Mivel mindenkit a szåmok érdekelnek, röviden összefoglaltuk a fontosabb informåciókat:

  • Az ajĂĄnlĂł linket kikĂŒldve, ha a vĂĄsĂĄrlĂł megnyitja az adott linket akkor a sĂŒti Ă©rvĂ©nyessĂ©ge 60 nap Ă©s az alapvetƑ sĂŒtik közĂ© kerĂŒlnek, tehĂĄt annak elfogadĂĄsa nĂ©lkĂŒl nem hasznĂĄlhatĂł az oldal. Ez azt jelenti, hogy a megnyitott link utĂĄn, ha a vĂĄsĂĄrlĂł a sĂŒtit nem törölte akkor a rendszer a kattintĂĄs utĂĄni 60 napon belĂŒli vĂĄsĂĄrlĂĄsokat tudja követni.
  • Az ajĂĄnlĂĄsok utĂĄn 3% szĂĄzalĂ©kot fizetĂŒnk alapesetben, ettƑl egyedi megĂĄllapodĂĄs alapjĂĄn eltĂ©rhetĂŒnk.
  • A vevƑknek a partnerhez kapcsolĂłdĂł egyedi kedvezmĂ©ny kupon is kikĂŒldhetƑ, de errƑl a megĂĄllapodĂĄs sorĂĄn kell egyeztetnĂŒnk, mert ez befolyĂĄsolja a partneri jutalĂ©kot. Viszont minden partnerhez kapcsolĂłdĂł kupont felhasznĂĄlĂł Ă©s  a partneri ajĂĄnlĂĄson keresztĂŒli vĂĄsĂĄrlĂĄs a partnernĂ©l fog megjelenni, tehĂĄt a kuponok hasznĂĄlata növelni fogja a vĂĄsĂĄrlĂĄsokat, mivel a vevƑ is motivĂĄlt lesz, hogy a kedvezmĂ©ny miatt online vĂĄsĂĄroljon.
  • Az elszĂĄmolĂĄs sorĂĄn csak a kifizetett rendelĂ©sek szĂĄmĂ­tanak Ă©s csak abban az esetben, ha lejĂĄrt az elĂĄllĂĄs miatti 14 nap, mivel addig mĂ©g a felhasznĂĄlĂł visszakĂŒldheti a termĂ©ket.
  • A Solid Affiliate EUR Ă©s USD alapon tud Paypal Payouts-n keresztĂŒl fizetni ezĂ©rt az elszĂĄmolĂĄst egyedileg kell vezetnĂŒnk Ă©s banki ĂĄtutalĂĄssal, szĂĄmla ellenĂ©ben tudjuk kifizetni.
  • A jutalĂ©k kifizetĂ©se adott idƑ utĂĄn, vagy egy adott összeglimit elĂ©rĂ©se utĂĄn törtĂ©nik , ami mindig megĂĄllapodĂĄs kĂ©rdĂ©se.
  • Ahogy mĂĄr fentebb is Ă­rtuk, a partneri jutalĂ©kot szĂĄmla ellenĂ©ben fizetjĂŒk ki, vagy ĂĄltalunk forgalmazott termĂ©k vĂĄsĂĄrlĂĄskor kedvezmĂ©nykĂ©nt fizetjĂŒk ki.