Blog

2022 kerti bĂștor trendjei

KĂŒltĂ©ri bĂștortrendek 2022-ben

A szabadban valĂł Ă©letĂŒnk mĂĄr nem korlĂĄtozĂłdik a ritkĂĄn megrendezĂ©sre kerĂŒlƑ tĂĄrsasĂĄgi összejövetelekre. Az elmĂșlt Ă©vek törtĂ©nĂ©sei nagyban hozzĂĄjĂĄrultak ahhoz, hogy ez mĂĄra mĂĄr beĂ©pĂŒlt a mindennapi Ă©letĂŒnkbe.

A legĂșjabb kĂŒltĂ©ri trendek lehetƑvĂ© teszik bĂĄrki szĂĄmĂĄra, hogy ne csak nyĂĄron, hanem gyakorlatilag egĂ©sz Ă©vben minƑsĂ©gi idƑt tölthessenek a szabadban – köszönhetƑen a csĂșcsminƑsĂ©gƱ eurĂłpai kĂŒltĂ©ri bĂștoroknak, amelyeket kifejezetten az itteni kiszĂĄmĂ­thatatlan, szeszĂ©lyes idƑjĂĄrĂĄsra terveztek.

A GARDEN LIFE Outdoor Living olyan eurĂłpai vezetƑ mĂĄrkĂĄkkal rendelkezik, mint az Ethimo, a Cane-line, a LIFE vagy a VONDOM, hogy csak nĂ©hĂĄnyat emlĂ­tsĂŒnk, akik minƑsĂ©gi, elegĂĄns kĂŒltĂ©ri bĂștorokat kĂ­nĂĄlnak. Ezek a bĂștorok tĂ©nyleg minden fillĂ©rt megĂ©rnek, nemcsak a nagyszerƱ stĂ­lusuk, az egyedĂŒlĂĄllĂł dizĂĄjnjuk, hanem tartĂłssĂĄguk miatt is.

EcoFriendly

A 2022-es luxus szabadtĂ©ri trendek elƑtĂ©rbe helyezik a környezetbarĂĄt bĂștorokat. Az emberek szĂĄmĂĄra a kĂ©nyelmen kĂ­vĂŒl fontossĂĄ vĂĄlt az is, hogy termĂ©szetes anyagokbĂłl kĂ©szĂŒlt termĂ©keket vĂĄlasszanak, amelyek hosszĂș Ă©lettartamukrĂłl is ismertek.
Egy kĂ©zzel kĂ©szĂ­tett fa ĂŒlƑke, vagy a teakfĂĄbĂłl kĂ©szĂŒlt kĂŒltĂ©ri dohĂĄnyzĂłasztal mind stĂ­lusos Ă©s hosszan viselhetƑ darabok. A fa bĂștorok hasznĂĄlatĂĄval otthonunkban is kicsit közelebb kerĂŒlĂŒnk a termĂ©szethez.

Semleges szĂ­nek

A mĂĄsik, igazĂĄbĂłl Ă©vek Ăłta növekedƑ nĂ©pszerƱsĂ©gƱ trend a semleges szĂ­nek hasznĂĄlata. Ez a földszĂ­nekkel teli, finom szĂ­npaletta igazĂĄn fĂ©nyƱzƑ Ă©s idƑtlen kĂŒltĂ©ri divatot teremt. A semleges szĂ­nek sokfĂ©le dizĂĄjnhoz passzolnak, a legdivatosabb modern Ă©s minimalista darabokhoz is. Az egyszerƱ, nyugtatĂł ĂĄrnyalatok lehetƑvĂ© teszik, hogy a tĂĄj Ă©s a környezet legyen inkĂĄbb rivaldafĂ©nyben.

Låtvånyos dekorelemeket minden térbe!

MutatĂłs dekorĂĄciĂłk elhelyezĂ©sĂ©vel a kĂŒltĂ©ri Ă©lettere mindenkit lenyƱgöz majd! Egy krĂłmra fĂșjt dekorgömb, vagy egy letisztult dizĂĄjnĂș lĂĄmpĂĄs-mĂ©csestartĂł nagyszerƱen nĂ©z ki, Ă©s olyan Ă©rzĂ©st kelt, mintha egy trĂłpusi szigeten nyaralna. Dobja fel nĂ©hĂĄny szĂ­nes huzattal ellĂĄtott kĂŒltĂ©ri pĂĄrnĂĄval a kanapĂ©t, hogy a teraszon tartĂłzkodĂĄs mindig szĂ­npompĂĄs legyen!

KĂŒltĂ©ri konyhĂĄk

Az elmĂșlt mĂĄsfĂ©l Ă©vben a fƑzĂ©st kedvelƑk szĂĄmĂĄnak növekedĂ©sĂ©vel a kĂŒltĂ©ri konyhĂĄk nĂ©pszerƱsĂ©ge is vĂĄrhatĂłan növekedni fog, mivel az emberek szabadidejĂŒk nagy rĂ©szĂ©t tovĂĄbbra is otthon töltik. Az Ășn. szatellitkonyhĂĄktĂłl, amelyek a beltĂ©ri konyha kiterjesztĂ©sekĂ©nt szolgĂĄlnak az önĂĄllĂł konyhaszigetekig, amelyek önmagukban elegendƑ kĂ©szĂŒlĂ©kkel, mosogatĂłval Ă©s elƑkĂ©szĂŒleti hellyel vannak felszerelve minden fƑzĂ©si igĂ©nyĂ©nek kielĂ©gĂ­tĂ©sĂ©re alkalmasak, egyarĂĄnt nagy Ă©rdeklƑdĂ©sre tarthatnak szĂĄmot.

Privåt szféra és védelem

Ahogy nƑ a szabadtĂ©ri tevĂ©kenysĂ©gĂŒnk, Ășgy nƑ az igĂ©ny a privĂĄt szfĂ©rĂĄnk megƑrzĂ©sĂ©re, az ĂĄrnyĂ©kolĂĄsra Ă©s a termĂ©szeti elemektƑl valĂł menedĂ©kre. Legyen szĂł egy fĂ©lreesƑ helyrƑl, ahol zavartalanul lehet jĂłgĂĄzni, vagy olyan helyrƑl, ahol a laptop durva tĂŒkrözƑdĂ©s nĂ©lkĂŒl hasznĂĄlhatĂł, egy minƑsĂ©gi pergola, vagy egy mozgathatĂł napernyƑ komoly vĂ©delmet nyĂșjthat.

Modern otthon

Ahogy az emberek beĂ©pĂ­tik a kĂŒlvilĂĄgot a mindennapi Ă©letbe, igyekeznek beĂ©pĂ­teni az összes hasznĂĄlt technolĂłgiĂĄt is otthonukba. Az olyan tevĂ©kenysĂ©gekhez, mint a filmek streamelĂ©se, vagy az otthoni munkavĂ©gzĂ©s, sokan Wi-Fi-erƑsĂ­tƑket hasznĂĄlunk, hogy erƑsĂ­tsĂ©k vezetĂ©k nĂ©lkĂŒli jelet a szabadban. Mivel a legtöbb technolĂłgia zökkenƑmentesen integrĂĄlhatĂł a kĂŒltĂ©ri lakĂłterekbe, ez nem vĂĄltoztatja meg drĂĄmai mĂłdon a kĂŒltĂ©ri lakĂłterek megjelenĂ©sĂ©t vagy elrendezĂ©sĂ©t, hiszen a beltĂ©ri eszközeink kellƑ körĂŒltekintĂ©ssel kitƱnƑen ĂĄtĂŒltethetƑk kĂŒltĂ©rre is.

Noha a kĂŒltĂ©ri munkafelĂŒletek szĂĄma nƑhet, a technolĂłgia nem csak a kemĂ©ny munkĂĄrĂłl szĂłl. A zene Ă©s a televĂ­ziĂł beĂ©pĂ­tĂ©se tovĂĄbbra is a legnĂ©pszerƱbb szabadtĂ©ri technolĂłgiai igĂ©nyek közĂ© tartozik. És vannak esztĂ©tikai ĂșjĂ­tĂĄsok is, mint pĂ©ldĂĄul a LED-es szĂ­nvĂĄltĂł technolĂłgia.

KomfortĂ©rzetet növelƑ elemek

KĂŒlönösen nĂ©pszerƱek azok a kiegĂ©szĂ­tƑk, amelyek segĂ­tsĂ©gĂ©vel hosszabb ideig kint tartĂłzkodhatunk. Gondolunk itt a hƱvösebb estĂ©ken kivĂĄlĂł szolgĂĄlatot nyĂșjtĂł teraszmelegĂ­tƑ berendezĂ©sekre, valamint a hangulatos tƱzrakĂł helyekig.

A 2022-es szabadtĂ©ri trendek mindegyike azt cĂ©lozza, hogy a belsƑ tereink legjavĂĄt a kĂŒltĂ©rre helyezzĂŒk. EzĂĄltal növelhetjĂŒk az otthonunk kinti tereinek kĂ©nyelmĂ©t Ă©s hasznossĂĄgĂĄt, valamint javĂ­thatjuk a kĂŒltĂ©ri Ă©letminƑsĂ©get.

Vessen egy pillantĂĄst a GARDEN LIFE csĂșcskategĂłriĂĄs bĂștoraira, szerezzen inspirĂĄciĂłt, fokozza kreativitĂĄsĂĄt, Ă©s kezdje el segĂ­tsĂ©gĂŒnkkel a kĂŒltĂ©ri nappali kialakĂ­tĂĄsĂĄt!